Camsecured: Mobiele Camerabewaking

Afgelegen terrein? Geen probleem

Bij bosbouwprojecten wordt vaak in buitengebieden gewerkt. Rijplaten, kostbare bosbouwmachines, dieseltanks en andere materialen kunnen hier makkelijk buiten het zicht worden meegenomen. Camsecured heeft veel ervaring met het opstellen van camera-units in afgelegen gebieden. Ze kunnen praktisch overal worden geplaatst, op iedere ondergrond.

Camsecured biedt uitstekende 24/7 beveiliging, uitermate geschikt voor bewaking in afgelegen gebieden:

  • Zorgvuldig geplaatst op elke gewenste plek

    Bij elke plaatsing gebruiken we een lichtgewicht mini-shoveltje uitgerust met speciale banden geschikt voor zachte ondergrond. Hiermee is het mogelijk om de Camsecured camera-unit in moeilijk bereikbare natuurgebieden ver van de openbare weg te plaatsen.

  • Geen schijnwerpers die 's nachts blijven branden

    Door onze infrarood sensors van hoge kwaliteit is er geen permanent licht nodig voor detectie. Alleen bij een indringer gaan de lampen aan zodat de meldkamer kan meekijken wat er aan de hand is.

  • Onafhankelijk, het hele jaar door

    De camera-units van Camsecured zijn voorzien van een zonnepaneel, en zijn onafhankelijk van een externe stroombron. Natuurlijk schijnt niet iedere dag de zon. Daar is rekening mee gehouden door de overtollige energie van zonnige dagen te bufferen in een accu in de camera-unit. Door het lage energieverbruik van de camera kan zo het hele jaar door de camera-unit blijven functioneren. Het is dus bij Camsecured niet nodig om de camera-unit regelmatig te bezoeken om bijvoorbeeld brandstofcellen bij te vullen, accupacks bij te plaatsen, of een generator te gebruiken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Meer weten? Bel ons:

Of stuur een e-mail naar: