Camsecured: Mobiele Camerabewaking

Volg de vorderingen overdag en rustig slapen bij nacht

Bewaking van uw bouwterrein is tegenwoordig echt noodzakelijk! Diefstal van gereedschap, of van net aangebracht koper, etc. Bouwplaatsen zijn voor de dievengilde een bron van waardevolle spullen. Extra kosten en vertraging is iets waar u als ondernemer natuurlijk niet op zit te wachten.

Voorkomen is beter dan genezen. Met de camera-units van Camsecured kunt u uw terrein dichtzetten en zo voorkomen dat uw terrein wordt betreden tijdens afwezigheid. Maar wilt u ook weten wie uw terrein betreedt tijdens werkuren? Onze camera-units kunnen ook worden ingesteld op poortcontrole, en maken dan een kort filmpje van iedereen die het terrein betreedt of verlaat. Deze worden minimaal 14 dagen opgeslagen en zijn altijd opvraagbaar indien er zich iets heeft voorgedaan.

Daarnaast altijd en overal vandaan kunnen inloggen op camera-unit en livestreamen, maken onze camera-unit op meerdere vlakken een waardevol instrument op uw bouwplaats. Camsecured is alles behalve duur en heeft een hoge preventieve werking.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Meer weten? Bel ons:

Of stuur een e-mail naar: