Camsecured: Mobiele Camerabewaking

Schep orde in de chaos

Camsecured kan in samenwerking met derden een totaalpakket leveren voor uw evenement. Naast mobiele camerabewaking leveren wij ervaren medewerkers voor de beveiliging van grote en kleine evenementen. De nauwe contacten die wij onderhouden met de gemeente, GHOR, politie, en overige zorgen voor een snelle efficiƫnte werkwijze. Onze combinatie van (mobiele) camera-units en reguliere man beveiliging is alles behalve kostbaar. Door hogere efficiƫntie in de combinatie kunt u, afhankelijk van het evenement, besparen op uw beveiligingsbudget.

Het belangrijkste bij een evenement is volgens ons de gezellige sfeer voor de bezoekers. Goede beveiliging kan zorgen voor een geslaagd evenement zonder calamiteiten. Onze beveiligers houden zich niet alleen bezig met de beveiliging - zoals toegangscontrole, crowd control, podiumbewaking, VIP begeleiding, nooduitgangbeveiliging, cameratoezicht, en centralisten, maar gedragen zich ook als gastheer/-vrouw. Met die extra service zorgen wij voor sfeer en gezelligheid richting uw bezoekers.

Doordat de beveiliging - op locatie of op afstand - de beelden direct kan bekijken, zal er ook direct adequaat actie worden ondernomen. De gemaakte beelden worden ook opgeslagen voor zolang dit nodig is. Achteraf zal er dagelijks een rapportage worden opgemaakt en dit naar de bij ons bekende e-mailadressen worden verstuurd, u blijft dus altijd op de hoogte.

Wij willen u graag ontzorgen, zodat u zich kunt richten op de organisatie van uw evenement. Naast de reguliere evenementenbeveiligers kunnen wij uw evenement ook voorzien van:

  • Catering
  • Podiumbouw
  • Brandwachten
  • Verkeersregelaars
  • Service medewerkers (kaartcontrole, afvaldienst, en overige)

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Meer weten? Bel ons:

Of stuur een e-mail naar: